Μια ξεχωριστή γιορτή για την Τρίτη Ηλικία στην Εύβοια – Ποιος Δήμος την έκανε
Ειδησεις ευβοια

Μια ξεχωριστή γιορτή για την Τρίτη Ηλικία στην Εύβοια – Ποιος Δήμος την έκανε

Μία ζεστή γιορτή για την Τρίτη Ηλικία διοργάνωσε ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Κοντά στην τρίτη ηλικία βρέθηκε ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς μαζί με την αντιδήμαρχος Υγείας, Σοφία Αφένδρα.

Χθες Τρίτη 5/12 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μένα που με γέμισε με πολύ όμορφα συναισθήματα …. Στολίσαμε το Δέντρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας μαζί με την αγαπημένη μου ηλικία τη “Τρίτη Ηλικία “….. φτιάξαμε στολίδια γράψαμε ευχές τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συζητήσαμε για το τι θέλουν …τι τους κάνει χαρούμενους …. Και ξέρετε τι θέλουν περισσότερο ;;;;;;;; ΑΓΑΠΗ … Αγάπη από τα παιδιά τους , τα εγγόνια τους , από όλους εμάς …. Ας δείξουμε λοιπόν όλοι την αγάπη μας , ας τους κάνουμε συντροφιά , ας τους πάρουμε μια αγκαλιά ας τραγουδήσουμε μαζί τους…. Είναι τόσα λίγα αλλά τόσα σημαντικά γι αυτούς …

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Ψαθά για τη παρουσία του αλλά κυρίως για την αγάπη του και την ευαισθησία του ….

Τη κυρία Βασιλείου πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, τους συνεργάτες μου το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας που οργάνωσαν αυτή την όμορφη γιορτούλα και για την ζέστη φιλοξενία τους αλλά κυρίως όλες ΕΣΑΣ που ήσασταν κοντά μας και με κάνατε να νιώσω τόσο όμορφα !!! Καλές γιορτές με υγεία , αγάπη και πολλά χαμόγελα σε όλο το κόσμο», είπε συγκινημένη η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Σοφία Αφένδρα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr