Νέα απάτη στην Εύβοια: Πήγαν να εξαπατήσουν 73χρονη με αφορμή την επιστρεπτέα προκαταβολή
Ειδησεις ευβοια

Νέα απάτη στην Εύβοια: Πήγαν να εξαπατήσουν 73χρονη με αφορμή την επιστρεπτέα προκαταβολή

Ανυποψίαστοι ηλικιωμένοι έχουν γίνει στόχος επιτήδειων απατεώνων στην Εύβοια
Άλλη μία απάτη με στόχο ηλικιωμένους συμπολίτες μας έχει κάνει την εμφάνισή της στην Εύβοια, με πρόσχημα μάλιστα την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Λίγες ημέρες νωρίτερα μία ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο να πέσει θύμα της καλοστημένης απάτης, ωστόσο για καλή της τύχη η κόρη της αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και γλίτωσαν τα χειρότερα.

Πιο αναλυτικά, οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της 73χρονης γυναίκας είχε να εισπράξει 6.000 ευρώ ως επιστρεπτέα προκαταβολή, ενώ δεν δίστασαν να ζητήσουν και προκαταβολή για να γίνει η είσπραξη του υπόλοιπου ποσού.

Μάλιστα οι δράστες φάνηκαν να γνωρίζουν το όνομα της κόρης της γυναίκας και έτσι την έπεισαν να τους ακολουθήσει μέχρι την τράπεζα, προσπαθώντας, με πρόσχημα την επιστρεπτέα προκαταβολή να αποσπάσουν χρήματα από την 73χρονη, ενώ ισχυρίζονταν ότι τάχα μου θα της δώσει περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν.

Η γυναίκα σε πανικό προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο την κόρη της, ωστόσο οι δράστες προσπάθησαν να της αποσπάσουν την προσοχή για να μην το κάνει και τότε η γυναίκα τους έδιωξε.

Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην αστυνομία, με τις Αρχές να εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr