
Νέα εξέλιξη για την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας: Έτσι θα γίνουν τα έργα
Αναβολή εργασιών στη γέφυρα Χαλκίδας. Δείτε αναλυτικά τί δήλωσε στο evima.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης.Η αναστάτωση που είχε προκαλέσει η ανακοίνωση των έργων στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας φαίνεται να βρίσκει λύση, σύμφωνα με δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη.
Μιλώντας στο evima.gr, ο κ. Κελαϊδίτης ανέφερε ότι οι προτάσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας φαίνεται να γίνονται δεκτές από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι εργασίες που θα προκαλούσαν διακοπή της κυκλοφορίας στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας για το νέο έτος, αφού έχει προηγουμένως δοθεί στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου».
Ο κ. Κελαϊδίτης πρόσθεσε ότι «στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα εκκινήσουν εργασίες που απαιτούν απλή στένωση του οδοστρώματος με κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα, συνολικής διάρκειας κατ’ εκτίμηση 30 ημερών».
Ανακούφιση για τους οδηγούς και τη Χαλκίδα
Η αναβολή των μεγάλων έργων και η συνέχιση της κυκλοφορίας στη γέφυρα για το νέο έτος αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τους οδηγούς και τους κατοίκους της Χαλκίδας, οι οποίοι είχαν εκφράσει ανησυχία για τις επιπτώσεις από την διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα, που θα επηρεάζανε σημαντικά τη σύνδεση της πόλης με την υπόλοιπη Εύβοια.
Αν και οι εργασίες αναβάλλονται για το νέο έτος, η Περιφέρεια και οι αρμόδιοι φορείς συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά την πρόοδο των έργων και να εξασφαλίζουν ότι οι όποιες παρεμβάσεις θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι νέες εργασίες αναμένεται να συμβάλουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της υποδομής της γέφυρας, χωρίς να διαταραχθεί η καθημερινή κυκλοφορία.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr