Νέα Πόλη-Άννα Παππά: Έξι νέους υποψήφιους ρίχνει στη μάχη – Ποιοι είναι
Ειδησεις ευβοια

Νέα Πόλη-Άννα Παππά: Έξι νέους υποψήφιους ρίχνει στη μάχη – Ποιοι είναι

Έξι νέα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε η Άννα Παππά

Τον τελευταίο μήνα γίνεται μια συνεχής προσπάθεια παραπληροφόρησης για την παράταξη μας «Νέα Πόλη», μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων περί μυστικών συμφωνιών με άλλες παρατάξεις, ψευδών κομματικών στηρίξεων και ψευδών δημοσκοπήσεων και δήθεν παραιτήσεων , με αποκλειστικό σκοπό να ανακόψουν τη συνεχήανοδική πορεία μας.

Η ομάδα της «Νέας Πόλης» συνεχίζει τον αγώνα της για τη διεκδίκηση του Δήμου Χαλκιδέων με εντιμότητα, ειλικρίνεια, διαφάνεια και πραγματικό ενδιαφέρον για την ουσιαστική ανάπτυξη όλου του Δήμου μας. Δεν μας αφορούν οποιαδήποτε παιχνίδια συμφερόντων και δεν συμμετέχουμε σε αυτά.Το αύριο θα είναι διαφορετικό, γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί, γιατί ερχόμαστε να δώσουμε νέα πνοή και άλλη νοοτροπία διοίκησης στο Δήμο μας.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν συνεχίζουμε δυναμικά την ανακοίνωση του πέμπτου μέρους των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Άννα Παππά – ΝΕΑ ΠΟΛΗ». Πρόκειται για νέα στελέχη, με εντιμότητα, όραμα,σχέδιο και κυρίως όρεξη για τη δημιουργία μια Νέας Πόλης, ανθρώπινης, σύγχρονης, προσβάσιμης σε όλους τους δημότες μας. Της Πόλης που μας αξίζει, του Δήμου που απαιτούμε και δικαιούμαστε.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους: Μαρία Πλάκου-Σταματίου, Δήμο (Σίμο) Τάρλα, Χαράλαμπο Σταματούκο, Δημήτριο Μυτάφη, Αθανάσιο Λέκκα και Βασίλειο Φωτεινό.

Θα ακολουθήσει ροή ανακοινώσεων νέων υποψηφίων τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr