Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Χαλκίδα – Ποιος πέταξε από τη σκάλα την 63χρονη
Ειδησεις ευβοια

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Χαλκίδα – Ποιος πέταξε από τη σκάλα την 63χρονη

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δράστες ή δράστη της υπόθεσης-θρίλερ της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, επισημαίνοντας πως η κόρη της άτυχης γυναίκας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης.

«Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σα να έχει πέσει βόμβα», είπε αρχικά ο δικηγόρος σχετικά με το κατά πόσο ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης και συνέχισε: «Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα».

«Την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Ο δικηγόρος είπε πως η 63χρονη εκτός από τη δουλειά σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα. «Επομένως είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι», υποστήριξε ο κ. Τάρτης και περιέγραψε: «Έριξε την γυναίκα από τη σκάλα κι όταν είδε ότι δεν έχει πεθάνει, πήγε και την αποτελείωσε με το μαχαίρι».

Αναφέρθηκε και στην κόρη του θύματος, η οποία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια για την υπόθεση, να τη μοιραστεί με τις Αρχές, ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Τέλος, σχολίασε και το σενάριο ο δράστης να είναι από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας, τονίζοντας πως είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr