Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του για την ταφή του
Ειδησεις ευβοια

Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του για την ταφή του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε εκφράσει την τελευταία επιθυμία του στα παιδιά του, πριν φύγει από τη ζωή χθες Κυριακή (22.1.2023) σε ηλικία 89 ετών, η οποία αφορούσε την ταφή του, ωστόσο αυτή είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε εκφράσει την τελευταία επιθυμία του στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Όμως, δεν είναι εύκολο να ταφεί εκεί, αφού ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από τη μητρόπολη της περιοχής και τον δήμο. Επίσης, η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης, της πολυαγαπημένης του συζύγου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την ταφή του Νίκου Ξανθόπουλου.

Γι’ αυτό, η οικογένεια σκέφτεται και το ενδεχόμενο της αποτέφρωσης. Αυτό θα γίνει γνωστό αύριο Τρίτη (24.1.2023), την ημέρα της πολιτικής κηδείας του Νίκου Ξανθόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Λόγω της κατάστασης της υγείας της Εριφύλης, ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr