
Ο καύσωνας «λιώνει» την Εύβοια: Πού έδειξε 72,4°C θερμική κάμερα (εικόνες)
Πολύ υψηλές και σήμερα οι θερμοκρασίες - Τι έδειξε η θερμική κάμερα του drone της εταιρεία Company ΕΕ στην ΕύβοιαΕνδεικτικές της έντασης του καύσωνα είναι οι εικόνες που κατέγραψε στις 8:45 η θερμική κάμερα του drone της εταιρείας στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τη θερμική κάμερα από το drone της εταιρείας CP COMPANY EE που πέταξε πάνω από την πόλη του Αλιβερίου πρόσφερε σε πραγματικό χρόνο μια αποτύπωση της θερμικής κατάστασης της πόλης, σήμερα το μεσημέρι.
Στις θερμικές λήψεις αποτυπώνονται καθαρά οι θερμοκρασίες σε ταράτσα κτιρίου, σε γκαζόν του γηπέδου στο Αλιβέρι και στην άσφαλτο.
Η αισθητή θερμοκρασία σε ορισμένα σημεία φάνηκε να αγγίζει τους 72 βαθμούς.
Συγκεκριμένα στην άσφαλτο έφτασε 72,4 βαθμούς και κάτω από τα δέντρα τους 44, 7 βαθμούς
Στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου η θερμοκρασία που κατέγραψε το drone ήταν 63, 7 βαθμούς και στο γκαζόν του γηπέδου 39,1 βαθμούς.

Στην ταράτσα κτιρίου η θερμοκρασία έφτασε τους 66,5 βαθμούς
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr