Ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου
Ειδησεις ευβοια

Ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας στηρίζει τις αυριανές κινητοποιήσεις και καλεί σε μαζική συμμετοχή

Σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας με σχετική ανακοίνωση.

 

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στηρίζει των αγώνα των συνδικάτων, «για να μαθευτεί όλη η αλήθεια για την τραγωδία και να μπει τέλος στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη υποβάθμιση των συγκοινωνιών, της ασφάλειας, των εργασιακών σχέσεων και συνολικά των δημόσιων αγαθών».

 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όλες και Όλοι στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Διαδηλώνουμε απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που οδήγησαν στην πρωτοφανή τραγωδία στα Τέμπη. Απαιτούμε να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν οι ευθύνες ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα.

 

 

Στηρίζουμε τον αγώνα των συνδικάτων για να μαθευτεί όλη η αλήθεια για την τραγωδία και να μπει τέλος στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη υποβάθμιση των συγκοινωνιών, της ασφάλειας, των εργασιακών σχέσεων και συνολικά των δημόσιων αγαθών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο και τα σωματεία τους που πρωτοστατούν στην απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα την Πέμπτη 16/3. Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο μήνες τώρα προειδοποιούσαν για την πλήρη διάλυση και τους κινδύνους που υπήρχαν και σήμερα βρίσκονται σε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας ασφάλεια στους σιδηρόδρομους και προστασία των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας: 

Χαλκίδα, Πέμπτη 16/3 /23 στις 12 το μεσημέρι, πίσω από τα δικαστήρια»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr