Ο Σύριζα για τη μη συμμετοχή της Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Ειδησεις ευβοια

Ο Σύριζα για τη μη συμμετοχή της Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την Σοφία Νικολάου.

«Μετά την έξοδο Νικολάου μένει το πλιάτσικο και η ντροπή όσων την υπερασπίζονταν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

«Η κα Νικολάου δεν θα είναι τελικά υποψήφια στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Μετά την εξέλιξη αυτή, μένουν δύο πράγματα: Η αποδεδειγμένη ζημία των δημοσίων ταμείων από το πλιάτσικο με τις απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες που πλέον διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και η ντροπή δεκάδων στελεχών και υπουργών της ΝΔ που τόσο καιρό την υπερασπίζονταν με πάθος.

Τώρα, αν αποπέμφθηκε από τα ψηφοδέλτια ή δεν είχε το θάρρος ούτε αυτό να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε οικειοθελώς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ας τα λύσουν μεταξύ τους».

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τη Σοφία Νικολάου: Της έχει διαμηνυθεί ότι δεν θα είναι υποψήφια

«Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολαου, προκαλούν διαφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολαου ειχε διαμηνυθει με απόλυτα σαφή τρόπο οτι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφια στην Εύβοια με τη Νέα Δημοκρατία η Σοφία Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης δεν θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές, ωστόσο, όπως λένε πληροφορημένες πηγές, η ίδια δεν εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Νικολάου προοριζόταν για υποψήφια στην Εύβοια.

Η ίδια, λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή της στο twitter αναφέρει ότι έπειτα κι από το δυστύχημα των Τεμπων, η «ηθική» της δεν της επιτρέπει να είναι υποψήφια, δεδομένης της έρευνας της Οικονομικής Εισαγγελίες που γίνεται σε βάρος της, ενώ τονίζει ότι είναι αθώα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr