Ειδησεις ευβοια

Όλη η Χαλκίδα στο γήπεδο τη Δευτέρα για την Kerakoll ΑΓΕΧ!

Όλη η Χαλκίδα στο γήπεδο τη Δευτέρα για την Kerakoll ΑΓΕΧ!

Τη Δευτέρα το μεγάλο ραντεβού με τον Πανερυθραϊκό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Στο πλευρό της Kerakoll ΑΓΕΧ καλούνται να βρεθούν οι φίλοι του μπάσκετ στη Χαλκίδα, καθώς τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η ομάδα επιστρέφει στην έδρα της για μια σημαντική αναμέτρηση.

Αντίπαλος θα είναι ο Πανερυθραϊκός, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης». Πρόκειται για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΓΕΧ στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα της Χαλκίδας θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, με την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες να αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας και στήριξης για τους παίκτες.

Το κάλεσμα είναι ξεκάθαρο: οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας σε μία ακόμη αναμέτρηση μπροστά στο κοινό της.

Τα στοιχεία του αγώνα

  • Αναμέτρηση: Kerakoll ΑΓΕΧ – Πανερυθραϊκός
  • Ημερομηνία: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
  • Ώρα έναρξης: 20:00
  • Γήπεδο: Κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr