Ομάδα της Εύβοιας έχει ακόμα μια ευκαιρία για την άνοδο
Ο Σύλλας Αιδηψού έχασε την απευθείας άνοδο στη National League 1, όμως θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω του Final Four των δευτεραθλητών.
Ο Σύλλας Αιδηψού έδωσε σκληρή μάχη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, που είχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Γιάννη Μπουρούση, όμως με μειονέκτημα έδρας γνώρισε την ήττα με συνολικό σκορ 3-2 νίκες και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στη National League 1.
Υπάρχουν ελπίδες
Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας, ωστόσο, διατηρεί ακόμη ελπίδες ανόδου, καθώς θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω του Final Four των δευτεραθλητών, που θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαΐου.
Από τους πέντε ομίλους της National League 2, την πρόκριση παίρνουν οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι και ο Σύλλας έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του, συνεχίζοντας την προετοιμασία του με στόχο μια ιστορική επιτυχία.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr