Παιδική χαρά «όνειρο» στην Εύβοια – Δείτε που βρίσκεται
Ειδησεις ευβοια

Παιδική χαρά «όνειρο» στην Εύβοια – Δείτε που βρίσκεται

Η χαριτωμένη, μικρών διαστάσεων, παιδική χαρά αποτελεί στολίδι για την Εύβοια

Σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι αλλά και αντικείμενο θαυμασμού για γονείς και όχι μόνο στην Εύβοια, αποτελεί η παιδική χαρά «τσέπης» που έχει στηθεί στο παραλιακό κρηπίδωμα της Χαλκίδας.

Η χαριτωμένη, μικρών διαστάσεων, παιδική χαρά με λίγα παιχνίδια, που έχει στηθεί μπροστά από την θάλασσα αποτελεί ονειρικό σημείο για λίγες στιγμές ανεμελιάς των παιδιών και χαλάρωση των γονιών στα παγκάκια της με θέα το γαλάζιο.

Παράλληλα βρίσκεται σε πραγματικά πολύ έξυπνο σημείο αφού στην περιοχή υπάρχουν μαγαζιά εστίασης ενώ απέχει λίγα μέτρα και από το περίφημο καρουζέλ της Χαλκίδας.

Το ξακουστό Καρουζέλ στην παραλία της Χαλκίδας, ξεκίνησε να λειτουργεί το απόγευμα του Σάββατου 25/11 θα αρχίσει να δέχεται κόσμο το εντυπωσιακό παιχνίδι που έχει στηθεί στο κέντρο της παραλίας και τραβάει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στην πόλη της Χαλκίδας εδώ και μέρες με τους δρόμους, τα μαγαζιά τα σπίτια να έχουν βάλει τα γιορτινά τους, αλλά και με χαρακτηριστικό παράδειγμα το καρουζέλ, το οποίο στηνόταν την Τετάρτη, αψηφώντας τον καιρό.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια χρονιά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα παιδιά, τα οποία θα φροντίσουν να κάνουν τις βόλτες τους, με τους γονείς, με διαφορετικά επίπεδα προθυμίας, να βρίσκονται εκεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr