Πολίτες έκρουαν για μέρες «καμπανάκι» για το ανοικτό φρεάτιο όπου έπεσε αμάξι στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Πολίτες έκρουαν για μέρες «καμπανάκι» για το ανοικτό φρεάτιο όπου έπεσε αμάξι στη Χαλκίδα

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της σήμερα, ένα ΙΧ έπεσε στο ακάλυπτο φρεάτιο επί των οδών Χαινά και Σαμαρτζή στη Χαλκίδα- Ανάστατη εδώ και μέρες η Εύβοια από την κατάσταση των δρόμων στην πρωτεύουσα του νησιού

“Καμπανάκι” για την κατάσταση των δρόμων και δη του σημείου όπου νωρίτερα σήμερα αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, έχουν κρούσει μέρες πριν οι Ευβοιώτες.

Σε σχετική ανάρτηση που εντοπίζεται σε σελίδα που αφορά τα του Δήμου, στο Facebook, πολίτης είχε επισημάνει ήδη 3 μέρες νωρίτερα από το ατύχημα την εικόνα που παρουσιάζει το σημείο τονίζοντας πως δεν είναι το μοναδικό επικίνδυνο τμήμα του δρόμου πλέον στην πόλη, όπου για μήνες, ένεκα των εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, οι μετακινήσεις έχουν μετατραπεί από ταξίδι ατέλειωτης ταλαιπωρίας, στο πιο αναίμακτο σενάριο, σε κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα τον πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της σήμερα, ένα ΙΧ έπεσε στο ακάλυπτο φρεάτιο επί των οδών Χαινά και Σαμαρτζή.

Ο οδηγός θέλησε να στρίψει στον εν λόγω δρόμο και έπεσε στον ευμεγέθες ακάλυπτο λάκο αφού τα συνεργεία που έχουν αναλάβει τις εργασίες δεν προχώρησαν στα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προσωρινής- έστω- κάλυψής του.

Όπως τόνισε η πολίτης που είχε προβεί σε σχετική ανάρτηση πολύ πριν συμβεί το ατύχημα- που όπως γίνεται αντιληπτό ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένο, ο λάκος βρίσκεται πάνω σε στροφή, ανοικτός εδώ και εβδομάδες.

Μάλιστα εάν υπάρχουν παρκαρισμένα αμάξια, το να στρίψει όχημα είναι αδύνατο ενώ ειδικά εάν είναι βράδυ, η επικινδυνότητα πολλαπλασιάζεται.

” Και πρόκειται για κεντρικό δρόμο τέρμα Αβάντων. Να λυπάσαι είναι αυτός ο δήμος πλέον”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αγανάκτησή της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr