Ειδησεις ευβοια

Πόσοι ανθρώπινοι σκελετοί έχουν βρεθεί στην Εύβοια

Πόσοι ανθρώπινοι σκελετοί έχουν βρεθεί στην Εύβοια
Την Παρασκευή εντοπίστηκε ακόμα ένας ανθρώπινος σκελετός στη Εύβοια

Όχι ένας ούτε δύο αλλά έξι ολόκληροι ανθρώπινοι σκελετοί έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα στην Εύβοια και έχουν προκαλέσει τον πανικό σε κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες στην Ιστιαία.

Οι σκελετοί βρέθηκαν στο κέντρο της Ιστιαίας, κατά τις εργασίες του δικτύου αστικών λυμάτων, όλοι μεταξύ τους εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση ο ένας με τον άλλον.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο evima.gr και αναφέρθηκε στην αναστάτωση που υπάρχει στην πόλη σχετικά με τους σκελετούς, «όλοι το τελευταίο διάστημα συζητούν το συγκεκριμένο θέμα στην Ιστιαία, είναι λογικό για μόνο στο άκουσμα ότι βρίσκονται ο ένας με τον άλλον σκελετοί στην πόλη μας, είναι τρομακτικό», ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας πως, «όλοι κάνουν εικασίες και σενάρια μέχρι στιγμής ακούγονται διάφορα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που πραγματικά ανήκουν».

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε μιλώντας στο evima.gr ο Δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς πρόκειται για σκελετούς που βρέθηκαν στο σημείο δίχως να υπάρχουν ίχνη ταφής τους και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορεί να προσδιοριστεί το σε ποιους ανήκουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr