Πότε θα γίνει το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Πότε θα γίνει το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα

Όλες οι αποφάσεις για το φετινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα

Συνάντηση για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με τους Φορείς της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.

Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος Χαλκιδέων ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη στόχευση του Δήμου για το φετινό Καρναβάλι, το οποίο όπως τόνισε θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος. Επιπλέον, σημείωσε ότι το τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά θα γίνουν εκδηλώσεις και σε γειτονιές της πόλης.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με τη στόχευση του Δήμου, κατέθεσαν τις απόψεις τους και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε με συνεργασία και συνεχή επικοινωνία να διοργανωθεί και φέτος με επιτυχία το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Εύβοιας και του Εμπορικού-Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr