Πτώση ηλικιωμένου από το «Αχιλλέας» μεταξύ Κύμης- Σκύρου: Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού
Ειδησεις ευβοια

Πτώση ηλικιωμένου από το «Αχιλλέας» μεταξύ Κύμης- Σκύρου: Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύμης και Σκύρου συνεχίζονται ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναζητήσει τον άτυχο άνδρα.

Για τρίτη ημέρα άκαρπες παραμμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης του ηλικιωμένου επιβάτη του «Αχιλλέας» που στις 7 του μήνα, το βράδυ, έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα, στην περιοχή μεταξύ της Κύμης στην Εύβοια και της Σκύρου.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών συνεχίζονται ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναζητήσει τον άτυχο άνδρα.

Μετά από νεότερη επικοινωνία που είχε το evima.gr με τον κύριο Κώστα Αγγελή, Πρόεδρο της «Σκύρος Ναυτική Εταιρεία» διευκρινίστηκε πως οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς ωστόσο να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες- δεδομένα από την πορεία τους.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως πράγματι κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την τύχη του άτυχο άνδρα ο οποίος και σύμφωνα με μαρτυρίες που προέκυψαν έχει καταγωγή από την Σαλαμίνα.

Υπενθυμίζεται πως μαρτυρίες στο evima.gr  έλουν τον άτυχο άνδρα να συζητά με συνεπιβάτες του και να μεταφέρει αυτή την πληροφορία, πριν την δραματική πτώση που έθεσε σε “συναγερμό” τις δυνάμεις του Λιμενικού με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έκτοτε.

Μάλιστα οι ίδιες μαρτυρίες θέλουν τον άνδρα να αναφέρει πως ταξιδεύει μόνος του ενώ ως αξιοπερίεργο κρίθηκε το γεγονός πως παρατηρήθηκε να μην μεταφέρει μαζί του αποσκεύες.

Ο άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο Αχιλλέας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Σκύρος Ναυτικής Εταιρίας, Κώστας Αγγελής στο evima.gr πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας 80 ετών.

Τον ηλικιωμένο είδαν δύο επιβάτιδες του πλοίου να ανεβαίνει στα κάγκελα και να πέφτει στη θάλασσα και αμέσως ενημέρωσαν το πλήρωμα του πλοίου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αγγελής τον ηλικιωμένο άνδρα είδαν από τις κάμερες του πλοίου την ώρα της επιβίβασης.

Το πλοίο Αχιλλέας κατέβασε λέμβους ανοιχτά της Κύμης στην Πρασούδα ενώ στο σημείο συμβάλλουν στις έρευνες και καίκια της Κύμης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr