Ειδησεις ευβοια

Ραγίζει καρδιές ανακοίνωση για γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην Εύβοια

Ραγίζει καρδιές ανακοίνωση για γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην Εύβοια

Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρτάκη.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά η αρτακινή και μικρασιατική κοινότητα τη Γωγώ Σκιά, ένα πρόσωπο που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή. Ο Σύλλογος Αρτακηνών – Κυζικηνών εξέφρασε τη συγκίνησή του για την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους, που υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τις αξίες της παράδοσης και της συλλογικής μνήμης.

Ρίζες από την Αρτάκη με πολυετή προσφορά στον πολιτισμό

Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρτάκη, έχοντας ως γονείς τον Βάσο και τη Μαρίκα Γκαρά. Από νεαρή ηλικία συνδέθηκε με τις ρίζες και την ιστορία της Μικράς Ασίας, στοιχεία που καθόρισαν την πορεία και τη δράση της.

Η Γωγώ Σκιά υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα με πολυετή και ουσιαστική προσφορά. Ξεχώρισε για τη δράση της τόσο μέσα από τον Σύλλογο Αρτακηνών – Κυζικηνών όσο και, κυρίως, από τη θητεία της ως πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδος. Με αφοσίωση, ήθος και αγάπη, εργάστηκε για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το έργο της αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές. Η συμβολή της στην προώθηση της παράδοσης και της πολιτιστικής ταυτότητας αναγνωρίζεται ευρέως από όσους συνεργάστηκαν μαζί της.

Συλλυπητήρια και αποχαιρετισμός

Ο Σύλλογος Αρτακηνών – Κυζικηνών αποχαιρετά τη Γωγώ Σκιά με σεβασμό και ευγνωμοσύνη, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της. Η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή, ενώ το παράδειγμά της θα συνεχίσει να καθοδηγεί την κοινότητα.

Αιωνία της η μνήμη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr