Ρωσίδα κατάσκοπος: Ποια είναι η γυναίκα από το Αλιβέρι που βοηθούσε την Μαρία Τσάλλα
Ειδησεις ευβοια

Ρωσίδα κατάσκοπος: Ποια είναι η γυναίκα από το Αλιβέρι που βοηθούσε την Μαρία Τσάλλα

Πώς κατάφερε η Ρωσίδα κατάσκοπος να ξεγελάσει όλο το Αλιβέρι

Άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ελληνοποίησης της Ρωσίδας κατασκόπου Ιρίνα Σμίρεβα με την εγγραφή της στο δημοτολόγιο Αλιβερίου με δίκτυο υποστήριξης και μεγάλη οργάνωση.

 

Η πράκτορας κατάφερε να εξαφανίσει τον θάνατο ενός βρέφους το 1991 και να πάρει τη θέση τού, ενώ δήλωσε παιδί ομογενών και εξαφανίστηκε.

 

Μάλιστα με Ελληνίδα μάρτυρα δήλωσε ότι κατοικεί στο Αλιβέρι κάνοντας αίτηση στο δημοτολόγιο του δήμου της Εύβοιας.

 

Ο δήμαρχος Κύμης Αλβερίου Θανάσης Μπουραντάς μίλησε στον Alpha ηια την υπόθεση αναφέροντας ότι η γυναίκα «πήρε κάποιες δηλώσεις, από κάποια κυρία ότι την φιλοξενεί εδώ και φαίνεται να υπάρχει και κάποιος παππούς στον δήμο Διρφύων-Μεεσπιων».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού εμπλέκεται κάπως και το Βέλγιο, ενώ από την πλευρά του δικηγορικού συλλόγου αναφέρεται ότι «Σε οποιαδήποτε εμπλοκή παρατυπίας ασχέτως αν είναι συνάδελφος, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως».

 

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι στην ληξιαρχική πράξη γέννησης που χρησιμοποιήσε η Σμίρεβα σκίστηκε το σημείο που γράφει ότι το παιδί πέθανε στη γέννα και κάπως φτιάχτηκε το έγγραφο για να φαίνεται αληθινό.

 

Την ίδια ώρα στο χωριό Άτταλη του νομού Ευβοίας έχει κυκλοφορήσει η ιστορία για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος είχε δύο κόρες η μία από τις οποίες γέννησε ένα παιδί το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να ζήσει, ωστόσο γύρω από την ιστορία έχει πέσει πέπλο μυστηρίου, καθώς οι κάτοικοι λένε ότι δεν θυμούνται τέτοιο περιστατικό στο χωριό τους.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr