Σάλος στο Αλιβέρι: Συνταξιούχος έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε τουαλέτα – Σε αγανάκτηση οι έμποροι
Ειδησεις ευβοια

Σάλος στο Αλιβέρι: Συνταξιούχος έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε τουαλέτα – Σε αγανάκτηση οι έμποροι

Ένας συνταξιούχος που κινείται στον πεζόδρομο του Αλιβερίου έχει προκαλέσει αναστάτωση με αυτά που κάνει

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στο Αλιβέρι με έναν συνταξιούχο που έχει περάσει τον πεζόδρομο για… δημόσια τουαλέτα και κάνει την ανάγκη του σε κοινή θέα, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα.

 

Η συμπεριφορά του ηλικιωμένου άνδρα έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές προβλήματα τόσο στους επαγγελματίες όσο και σε περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατάγεται από το Αλιβέρι, όπου και ζει ενώ όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, δεν έχει σχέση με την οικογένεια του, ωστόσο με τη σύνταξη που λαμβάνει μπορεί να αυτοσυντηρηθεί και παρόλαυτα επιλέγει να λειτουργεί κατά αυτον τον τρόπο.

 

Κινείται και συμπεριφέρεται σαν άστεγος, με βρώμικα ρούχα, άπλυτος και πολλές φορές ζητιανεύει ενώ πίνει και καπνίζει μολύνοντας και τον πεζόδρομο με τις γόπες από τα αποτσίγαρα και τα άδεια τενεκεδάκια από τις μπύρες.

Το θράσος του δεν έχει προηγούμενο γιατί εκεί που προχωράει απλά σταματάει και ουρεί μπροστά στους έκπληκτους και οργισμένους επιχειρηματίες και καταναλωτές.

 

Μεγάλη είναι η αναστάτωση και στον κύκλο των γονέων, ενώ έχουν γίνει καταγγελίες για τη δράση του και στην Αστυνομία Αλιβερίου.

Κάτοικοι και επαγγελματίες ζητούν από τις αρχές να λάβουν μέτρα και να συνετίσουν τον άνδρα που έχει βρει τον εμπορικό πεζόδρομο του Αλιβερίου σαν να είναι σπίτι του και φέρνει τους πάντες σε δύσκολη θέση.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, Σοφία Κόλλια Βότση μίλησε για το θέμα αυτό στο evima.gr: <<Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στο κέντρο του Αλιβερίου. Όλα τα καταστήματα έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για τον συγκεκριμένο πολίτη ο οποίος σχεδόν σε καθημερινή βάση προκαλεί σοβαρά προβλήματα καθώς κάνει την ανάγκη του όπου βρεθεί και όπου σταθεί στο κέντρο της πόλης. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση>>, είπε αγανακτισμένη η κ. Βότση εκφράζοντας την άποψη όλων των εμπόρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr