Σε αυτό το χωριό της Εύβοιας ζούσε ο πατριός που βίαζε την 13χρονη
Ειδησεις ευβοια

Σε αυτό το χωριό της Εύβοιας ζούσε ο πατριός που βίαζε την 13χρονη

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ένα κορίτσι 13 ετών ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 33χρονου πατριού της τον τελευταίο χρόνο, στον Δύστο της Εύβοιας και στο Λαύριο.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου  στην περιοχή του Λαυρίου Αττικής, και ακολούθως προσήχθη στην έδρα της Υ.Π.Α., όπου και συνελήφθη, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του 30ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συνεχείς βιασμοί ενώ απουσίαζε η μητέρα της 13χρονης

Ο πατριός της ανήλικης, κατά το χρονικό διάστημα που διέμεναν οικογενειακώς στο χωριό Δύστος, του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο – Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, από 24- 12-2022 έως 16-05-2023, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της ανήλικης από το σπίτι της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ασελγούσε πάνω στο κορμάκι της.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και  κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr