Σε κρίσιμη κατάσταση ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Στο πλευρό του ολόκληρη η οικογένεια
ΔΙΕΘΝΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος – Στο πλευρό του ολόκληρη η οικογένεια

Τον Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Κρίσιμες ώρες για 6η ημέρα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο με τη νοσηλεία του να συνεχίζεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου και τους γιατρούς να μην είναι αισιόδοξοι.
Στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σύμφωνα με το Mega, είναι σύσσωμη η οικογένειά του ελπίζοντας για ένα θαύμα αν και ο ίδιος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από διάφορα προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, μόλις τον Ιανουάριο του 2022 είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην υγεία του ήταν άλλωστε εμφανή και μάλιστα στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις είχε εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι και έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένος.

Η τελευταία του εμφάνιση
Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν στον γάμο του γιου του Φίλιππου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ακολούθησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό που επιβάρυνε την υγεία του και το περασμένο καλοκαίρι, η πώληση της έπαυλης στο Πόρτο Χέλι, σε Βούλγαρο επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να την επισκέπτεται.

Κάπως έτσι ο έκπτωτος μονάρχης έγινε για λόγους υγείας και πάλι μόνιμος κάτοικος Αθηνών μετά από πέντε και πλέον δεκαετίες.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr