Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Αμάρυνθος: Επίσημη έναρξη με πλούσιο θέαμα και εκδηλώσεις
Ειδησεις ευβοια

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Αμάρυνθος: Επίσημη έναρξη με πλούσιο θέαμα και εκδηλώσεις

Με πλούσιο θέαμα και εκδηλώσεις ξεκινάει το Καρναβάλι της Αμαρύνθου
Με πλούσιο θέαμα και σειρά εντυπωσιακών αποκριάτικων εκδηλώσεων ξεκινάει το Καρναβάλι της Αμαρύνθου μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού.
Όπως δήλωσε στο evima.gr η Πρόεδρος της Επιτροπής του Καρναβαλιού Αμαρύνθου Έφη Θεοδωρίδου:
«Μετά από 3 χρόνια απουσίας το καρναβάλι της Αμαρύνθου επιστρέφει καλύτερο από ποτέ και ο Σύλλογός μας για ακόμη μία φορά αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το 35ο Καρναβάλι Αμαρύνθου.
Φέτος οι εκδηλώσεις μας διευρύνονται ακόμα περισσότερο, καθώς θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή της Αποκριάς, με την καρναβαλική παρέλαση».
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι «Επίσης, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο σύλλογός μας διοργανώνει χοροεσπερίδα προς ενίσχυση του συλλόγου, παράλληλα με το άνοιγμα του Τριώδιου. 
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τα δρώμενα του τριημέρου».
Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η βασίλισσα του φετινού 35ου καρναβαλιού της Αμαρύνθου.
Πρόκειται για την Γεωργία Στογιαννίδου, που θα συμμετέχει στις δράσεις του καρναβαλιού με αποτέλεσμα την παρέλαση στο κέντρο της πόλης με όλους τους καρναβαλιστές.
«Με χαρά μας, ανακοινώνουμε την βασίλισσα του 35ου Καρναβαλιού Αμαρύνθου, Γεωργία Στογιαννίδου. Γεωργία σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου !! Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, γιατί η βασίλισσα μας , έχει αρκετές ευθύνες!
Η βασίλισσα μας, προσκαλεί κόσμο, συμμετέχει στις δράσεις μας, με αποκορύφωμα την ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης που θα είναι και μετά την παρέλαση μέσα στον κόσμο συνέχεια!
Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει το καρναβάλι και τον κόσμο που καλούμε να το παρακολουθήσει!», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας των διοργανωτών Καρναβάλι Αμαρύνθου στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr