Σε σοκ όλη η χώρα: Θέμα στα μέσα εθνικής εμβέλειας οι απόπειρες απαγωγής παιδιών στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Σε σοκ όλη η χώρα: Θέμα στα μέσα εθνικής εμβέλειας οι απόπειρες απαγωγής παιδιών στην Εύβοια

Μουδιασμένη όλη η Ελλάδα από τα περιστατικά με απόπειρες αρπαγής παιδιών στην Εύβοια

Τον γύρο των εγχώριων ΜΜΕ έχει κάνει η είδηση απόπειρων απαγωγής παιδιών στην Εύβοια.

Η κα Μαρία, η μητέρα του 10χρονου αγοριού που παραλίγο να απαχθεί στο Μαντούδι, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε το παιδί της στη μέση του δρόμου.

Ο ανήλικος περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στο φροντιστήριό του, όταν ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως «ποιοι είναι οι γονείς σου;», «τι κάνεις μόνος σου εδώ;» και στη συνέχεια τον ρώτησε εάν ήθελε να πάει στο σπίτι του.

«Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου «πως σε λένε;», «για που το έβαλες;», «ποιοι είναι οι γονείς σου;». Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε «θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;» το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί».

Την επόμενη ημέρα το παιδί της ανέφερε όσα συνέβησαν. Όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα ούτε το αυτοκίνητό του.

«Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως. Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει», δήλωσε η κα Μαρία.

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατεθείαν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr