Σεισμός στη Νότια Εύβοια: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Καρύστου και Κύμης Αλιβερίου
Ειδησεις ευβοια

Σεισμός στη Νότια Εύβοια: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Καρύστου και Κύμης Αλιβερίου

Την πρόταση για ανάγκη κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των δύο δήμων, έκανε ο Θανάσης Μπουραντάς

Σεισμός στη Νότια Εύβοια: Σύσκεψη αυτή την ώρα στο δημαρχείο στο Αλιβέρι μεταξύ Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργου Κελαϊδιτη και Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά ,θεματικών αντιπεριφερειαρχών και αντιδημάρχων.

Επίσκεψη στη Νότια Εύβοια προκειμένου να γίνει αυτοψία στις σεισμογενείς περιοχές της Εύβοιας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης (2-12-2022)συνοδευόμενος από τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες κ.κ.Βουρδάνο,(Μεταφορών) Βαρδακώστα(καινοτομίας και ηλ.διακυβερνησης) και τον εντεταλμένο σύμβουλο Παιδείας πολιτισμού κ Γαλάνη.

Σε συνάντηση που έκαναν στις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Αλιβερίου με τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, τον πρόεδρο της Κοινότητας των Ζαράκων, Χρήστο Τρανό, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Νίκο Μπαρακο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα, τονίστηκε η ανάγκη κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των δύο δήμων που βρέθηκαν στο επίκεντρο της σεισμικής δραστηριότητας .

Παράλληλα με την ευκαιρία της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα της περιφέρειας που γίνονται στο δήμο Κύμης Αλιβερίου στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr