Σεισμός στην Εύβοια: Γιατί ζήτησε ο Τρανός να κηρυχθεί η κοινότητα σε έκτακτη ανάγκη
Ειδησεις ευβοια

Σεισμός στην Εύβοια: Γιατί ζήτησε ο Τρανός να κηρυχθεί η κοινότητα σε έκτακτη ανάγκη

Την ανάγκη να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι της Νότιας Εύβιοας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς τόνισε ο Χρήστος Τρανός

Την πρωτοβουλία του αιτήματος για να κηρυχθεί ο δήμος Κύμης Αλιβερίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν τη νότια Εύβοια τις προηγούμενες ημέρες έλαβε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαράκων Χρήστος Τρανός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό των κατοίκων ανταποκρινόμενος στις ανάγκες τους και κάνοντας το καλύτερο για το χωριό.

Στο δημαρχείο στο Αλιβέρι πραγματοποιήθηκε εκτενής σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργου Κελαϊδιτη, του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, θεματικών αντιπεριφερειαρχών και αντιδημάρχων.

Ο κ. Τρανός σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο τόνισε την ανάγκη να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τόσο ο δήμος Κύμης Αλιβερίου όσο και ο δήμος Καρύστου καθώς η σεισμική δραστηριότητα δεν έχει ηρεμήσει ακόμη αφού υπάρχει πλούσια μετά σεισμική ακολουθία και ο φόβος είναι ορατός λόγω της παλαιότητας πολλών σπιτιών και κτηρίων στις περιοχές που ταρακουνήθηκαν από το ρήγμα του Ευβοϊκού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr