Σκυριανή Αποκριά: Αυξημένο το κύμα επισκεπτών  – Λίστα με τα ανοιχτά καταστήματα εξέδωσε ο Δήμος
Ειδησεις ευβοια

Σκυριανή Αποκριά: Αυξημένο το κύμα επισκεπτών – Λίστα με τα ανοιχτά καταστήματα εξέδωσε ο Δήμος

Χρήσιμες πληροφορίες για την Σκυριανή Αποκριά

Το τριήμερο της Σκυριανής Αποκριάς έφθασε!

Το νησί της Σκύρου έχει προετοιμαστεί όσο αυτό είναι δυνατόν ώστε να αντιμετωπίσει το πολύ αυξημένο κύμα επισκεπτών που θέλουν να πάρουν μέρος στη Αποκριάτικη γιορτή και να βιώσουν τα γνήσια έθιμα μας!

Οι κάθε είδους επαγγελματίες & εργαζόμενοι στο νησί και το πλοίο μας , θα κληθούν να εξυπηρετήσουν και να ανταπεξέλθουν στην πίεση προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό τους!
Με υπομονή, κέφι και καλή διάθεση! Καλή διάθεση πρέπει να έχουν και οι επισκέπτες μας, κατανοώντας την προσπάθεια όλων όσων καλούνται να εργάζονται σκληρά για να τους προσφέρουν χαρά και υπηρεσίες!
‘Ηδη με τα πρωινά στοιχεία της Πέμπτης 14/3/24 οι προβλεπόμενες αφίξεις με το πλοίο την ΠΕ-ΠΑΡ-ΣΑΒ υπολογίζονται σε περίπου 3.800 επιβάτες με 900 ΙΧ και +200 άτομα μέσω αεροπορικών πτήσεων!
Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, ο Δήμος Σκύρου ετοίμασε μια λίστα με τα ανοικτά αυτή την εποχή καταστήματα καθώς και απαραίτητες τις υπηρεσίες με διευθύνσεις τα στοιχεία επικοινωνίας τους καθώς και τη χρονική σειρά των δρώμενων & εκδηλώσεων της Αποκριάς !

Η λίστα διαθέτει QR CODE ώστε να διακινείται ηλεκτρονικά και να αποθηκεύεται στο κινητό του καθένα μας!


Ευχόμαστε σε Όλους Καλή Αποκριά !!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr