ΣΟΚ: Πατέρας και γιος έκλεβαν ηλικιωμένες – Συγκλονιστικό βίντεο
Ειδησεις ευβοια

ΣΟΚ: Πατέρας και γιος έκλεβαν ηλικιωμένες – Συγκλονιστικό βίντεο

Ο 47χρονος πατέρας και ο 19χρονος γιος του, κατηγορούνται για 8 κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στο Ίλιον και στους Αγίους Αναργύρους.

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση πατέρας και γιος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στο Ίλιον και τους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος πατέρας και ο 19χρονος γιος του, κατηγορούνται για 8 κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών.

Οι δύο άνδρες εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους στον δρόμο, τα οποία είτε πήγαιναν στην εκκλησία είτε στη λαϊκή. Τα παρακολουθούσαν και μόλις οι συνθήκες ήταν κατάλληλες – εάν δηλάδή δεν υπήρχαν μάρτυρες τριγύρω – τότε «χτυπούσαν» και τους αφαιρούσαν με τη χρήση βίας τις χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο νεαρός φαίνεται να παρακολουθεί το θύμα του, μία ηλικιωμένη γυναίκα, και ορμά να της αρπάξει την αλυσίδα από τον λαιμό. Την πέταξε κάτω, την έσυρε στον δρόμο και μόλις άρπαξε τη λεία του έγινε καπνός.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος ήταν εκείνος που δρούσε και έκανε τις επιθέσεις στις ηλικιωμένες γυναίκες, ενώ ο πατέρας του κρατούσε «τσίλιες» ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr