Σοκ στην Εύβοια για πασίγνωστο επιχειρηματία: Δίνει μάχη για τη ζωή του
Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο στη Λίμνη Ευβοίας – Κρίσιμη η κατάσταση 37χρονου καταστηματάρχη.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Αυγούστου στην περιοχή Κοχύλι, στη Λίμνη Ευβοίας, με θύμα τον 37χρονο καταστηματάρχη Γιάννη Αλεξίου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Πλάτανος» στην παραλία της Λίμνης, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Ο 37χρονος είχε μόλις ολοκληρώσει την εργασία του και έκλεισε το κατάστημά του, όταν ξεκίνησε με τη μοτοσικλέτα του για να επιστρέψει στο σπίτι του, στην περιοχή της Σηπιάδας. Κατά τη διαδρομή, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ένα αγριογούρουνο βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του.
Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό»
Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση
Λόγω του σοβαρού περιστατικού, ο Χορευτικός Όμιλος Λίμνης «Το Λυμνί» προχώρησε στην αναβολή της μουσικοχορευτικής παράστασης που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr