Ειδησεις ευβοια

Σοκ στην Εύβοια: Μεθυσμένη 60χρονη φέρεται να μοίραζε χαστούκια και κλωτσιές!

Σοκ στην Εύβοια: Μεθυσμένη 60χρονη φέρεται να μοίραζε χαστούκια και κλωτσιές!

Ερέτρια: Επεισοδιακή σύλληψη 60χρονης μετά από ένταση κοντά στο ΚΑΠΗ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου στο κέντρο της Ερέτριας, όταν αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας 60χρονης αλλοδαπής, έπειτα από περιστατικό που εκτυλίχθηκε κοντά στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Πολίτες προσπαθούσαν επί ώρα να την αποτρέψουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ και να επέμενε να οδηγήσει το όχημά της, παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να την εμποδίσουν.

Οι πολίτες φέρεται να προσπαθούσαν για περισσότερο από μία ώρα να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να μην πιάσει το τιμόνι. Ωστόσο, η ίδια φέρεται να αντέδρασε με έντονο τρόπο, εκδηλώνοντας επιθετική συμπεριφορά.

Χτύπησε άτομα που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 60χρονη φέρεται να χαστούκισε και να κλώτσησε ορισμένα από τα άτομα που επιχείρησαν να την αποτρέψουν, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα συνέχισε να συμπεριφέρεται επιθετικά και απέναντί τους.

Η σύλληψη και η μεταφορά στο Αστυνομικό Τμήμα

Η κατάσταση οδήγησε τελικά τους αστυνομικούς στη σύλληψη της 60χρονης, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr