Ειδησεις ευβοια

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μάντρα

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μάντρα

Αυτοκίνητο εξετράπη και έπεσε σε μάντρα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Λέπουρων, στην περιοχή της Μαγούλας του Δήμου Ερέτριας.

Το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στις 15:25, στο ύψος της Λιανής Ακτής, όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε πάνω σε μάντρα.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματισμός.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας (Ε.Σ.Δ.Δ.Ε.). Στο σημείο έφτασε το εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. 31, με δύο εθελοντές.

Οι εθελοντές παρείχαν συνδρομή στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαχείριση του περιστατικού και να αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr