Σπανός στο evima.gr: Έγιναν κατολισθήσεις από τον ισχυρό σεισμό στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Σπανός στο evima.gr: Έγιναν κατολισθήσεις από τον ισχυρό σεισμό στην Εύβοια

O περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, μίλησε στο evima.gr για τον ισχυρό σεισμό στην Εύβοια.

Ένας νέος ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, στο Προκόπι Ευβοίας, όπου έγινε αρκετά αισθητός και σε όλο το νησί.

Έχει γίνει η καταγραφή των πρώτων προβλημάτων από την ισχυρή σεισμική δόνηση στην Εύβοια, συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο evima.gr, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος δήλωσε πως έχουν γίνει κάποιες κατολισθήσεις σε δρόμους της Βόρειας Εύβοιας.

«Μέχρι στιγμής, και το τονίζω μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές. Υπήρξε πτώση βράχων στον δρόμο προς Βλαχιά. Αυτή τη στιγμή οι μηχανικοί της Περιφέρειας κάνουν καταγραφή για να δουν αν υπάρχουν ζημιές», δήλωσε στο evima.gr ο περιφερειάρχης.

Ο σεισμός σύμφωνα με τους κατοίκους της Εύβοιας ήταν ισχυρός αλλά είχε και διάρκεια κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο τρομακτικό. Μάλιστα, έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

«Δεν μας έχουν δηλωθεί ζημιές αλλά ήταν τόσο μεγάλος ο σεισμός ήταν πάνω κάτω που πραγματικά προμηνύει ότι θα έχουμε πολλές ζημιές», είπε  ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιάννης Καντζούρης, για το σεισμό 5,2 Ρίχτερ που είχε επίκεντρο το Προκόπι της Εύβοιας, στη θέση Γερόρεμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr