Στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης

Την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας παρακολούθησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Φιλικό αγώνα έπαιξε χθες, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, που φιλοξενείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Νέζης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές, με την ευχή να ανέβουν ψηλά στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων.

Βάκα: «Είμαστε δίπλα στην Εθνική ομάδα Πόλο»

«Είμαστε δίπλα στους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας και είναι τιμή για τον Δήμο και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, που επέλεξαν να τους φιλοξενήσουμε, για ακόμη μια χρονιά. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, ώστε να μπορούν να φιλοξενούν σημαντικές ομάδες και μεγάλες διοργανώσεις.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr