Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Θανάσης Ζεμπίλης
Ειδησεις ευβοια

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Θανάσης Ζεμπίλης

το πλευρό του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης και υποψήφιου πρόεδρου της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου βρίσκεται από το πρωί σήμερα ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης

Στο πλευρό του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και υποψήφιου πρόεδρου της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρου Κυρίζογλουβρίσκεται από το πρωί σήμερα ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίληςστην ΙΖ’ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την ανάδειξη νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028, που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα.

Ο κ. Ζεμπίληςδήλωσε σχετικά: «Ως βουλευτής και πρώην δήμαρχος παραβρέθηκα σήμερα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ για να μοιραστώ με τους αυτοδιοικητικούς τις αγωνίες και τις ελπίδες τους για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη τοπική διοίκηση, αλλά και για να στηρίξω τον συνδυασμό «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» του προέδρου της ΚΕΔΕ και φίλου της Εύβοιας Λάζαρου Κυρίζογλου, στον οποίο συμμετέχει ως υποψήφιος για το ΔΣ – ο μοναδικός υποψήφιος από την Εύβοια – ο δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr