Συγκίνηση για αντιδήμαρχο της Εύβοιας! Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά
Αγάπη, Χαρά και Νέο Κεφάλαιο: Ο Αντιδήμαρχος Παπουτσής Καλωσορίζει την Κόρη του»
Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του Αντιδημάρχου Αυλώνος, Γιώργου Παπουτσή, καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας τον κ. Παπουτσή για τρίτη φορά μπαμπά!
Οι ευχές δεν έχουν σταματήσει να καταφθάνουν, τόσο από συναδέλφους του στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και από πολίτες που τον στηρίζουν και τον εκτιμούν για το έργο του και την αφοσίωσή του στην κοινότητα. Το τηλέφωνο του Αντιδημάρχου χτυπά ασταμάτητα, γεμάτο αγάπη και χαμόγελα για το νέο μέλος της οικογένειάς του.
Η χαρά είναι μεγάλη και η κοινότητα μοιράζεται μαζί του τη συγκίνηση και την ευτυχία αυτού του ιδιαίτερου γεγονότος. Ευχόμαστε στον Γιώργο Παπουτσή και την οικογένειά του υγεία, αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές με τη μικρή τους πριγκίπισσα!
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr