Ειδησεις ευβοια

Σύλλογος Πίστη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Gala στα Αστέρια Χαλκίδας- Ποιοι έδωσαν «το παρών»

Εκπρόσωποι του πολιτικού βίου, σημαίνουσες προσωπικότητες όσο και πρόσωπα της κοσμικής ζωής "έδωσαν το παρών" στο σπουδαίο γεγονός που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, «Πίστη», στα Αστέρια της Χαλκίδας στην Εύβοια.
Σύλλογος Πίστη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Gala στα Αστέρια Χαλκίδας- Ποιοι έδωσαν «το παρών»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό gala που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η Πίστη».

Ο σύλλογος «Η Πίστη», απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Η εκδήλωση έγινε για την ενίσχυση του συλλόγου τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στα «Αστέρια» Χαλκίδας.

Εκπρόσωποι του πολιτικού βίου, σημαίνουσες προσωπικότητες όσο και πρόσωπα της κοσμικής ζωής “έδωσαν το παρών” στο σπουδαίο γεγονός.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, η οποία μάλιστα ήταν εμφανώς συγκινημένη αφού και η ίδια πριν λίγο καιρό βγήκε νικήτρια από την δική της περιπέτεια υγείας.

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν και ο λόγος της Προέδρου του Συλλόγου «Πίστη», κας Αναστασίας Σταματέα.

Στο γεγονός αναλυτικότερα παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Δήμαρχος  Μαντουδίου, Λίμνης , Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, κα Σοφία Νικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Ζεμπίλης αλλά και ο γιατρός κος Παπασάββας ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε στο πρόσωπο της κας Βαρδινογιάννη.

Την βραδιά “‘έντυσε” με τις μουσικές του ο προσφιλής καλλιτέχνης Ηλίας Καμπακάκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ