Συνελήφθη πρώην Αρχιμανδρίτης για διακίνηση πορνογραφικού υλικού
Ειδησεις ευβοια

Συνελήφθη πρώην Αρχιμανδρίτης για διακίνηση πορνογραφικού υλικού

Είχε κοινοποιήσει φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του
Πρώην Αρχιμανδρίτης συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς φέρεται να είχε κοινοποιήσει φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του.
Ο πρώην Αρχιμανδρίτης στην Αλεξανδρούπολη φαίνεται πως είχε προκαλέσει εκτός από τη δυσαρέσκεια της εκκλησίας για την συμπεριφορά του, σοβαρά προβλήματα σε ανθρώπους που σχετίζονταν μαζί του. Όπως αναφέρει το e-evros o 45χρονος πρώην ιερέας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου) για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Συγκεκριμένα ο πρώην ιερέας απέκτησε παράνομα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης μιας πρώην συντρόφου του και ανέβασε δύο γυμνές φωτογραφίες της σε ομάδα ατόμων εργασιακού περιβάλλοντος της όπου φαινόταν ως αποστολέας η ίδια.

Τις εν λόγω φωτογραφίες τις είχε αποθηκευμένες ο ίδιος στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου και είχαν τραβηχτεί πριν χρόνια την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Όταν η πρώην σύντροφός του αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr