Σύριζα: Συνάντηση του Ευβοιώτη Σταύρου Πηλιχού με την Έλενα Ακρίτα – Τι συζήτησαν
Ειδησεις ευβοια

Σύριζα: Συνάντηση του Ευβοιώτη Σταύρου Πηλιχού με την Έλενα Ακρίτα – Τι συζήτησαν

Συνάντηση της Έλενας Ακρίτα με την Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.

Συνάντηση με τη δυναμική και μαχητική Loatkiplus: Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πραγματοποίησε χθες η Έλενα Ακρίτα στα γραφεία του κόμματος.

Η βουλευτής Επικρατείας και αναπλ. Τομεάρχης Δικαιοσύνης, αρμόδια για τα Δικαιώματα & την Ισότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε την ευκαιρία για μια αναλυτική, ζωντανή και γόνιμη συζήτηση, με άξονα τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των μελλοντικών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σε σχέση με την ισότητα στο γάμο και την οικογένεια, την ορατότητα, τους ξενώνες και τις δομές εν γένει υποδοχής και περίθαλψης κακοποιημένων ατόμων, καθώς και το μπούλινγκ στον εργασιακό χώρο, στο σχολείο, στην κοινότητα.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προστασία των ανήλικων ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, τα οποία σε μια ευαίσθητη ηλικία πέφτουν θύματα ανηλεούς εκφοβισμού που στο παρελθόν έχουν οδηγήσει ακόμα και σε αυτοκτονίες, ενώ τονίστηκε η ανάγκη άμεσης και ομόθυμης καταδίκης της ομοφοβικής ρητορικής μίσους και ρατσισμού που τελευταία εντείνεται στον δημόσιο λόγο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσουμε τον αγώνα και ενωμένοι θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Για μια συμπεριληπτική κοινωνία, με Ισότητα και Αγάπη για όλ@, με συμπερίληψη, ορατότητα, δικαίωμα στην ζωή, την εργασία, τον έρωτα, τη φιλία και τη δημιουργία. Προχωράμε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr