Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Εκσφενδονίστηκε 150 μέτρα»
Ειδησεις ευβοια

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Εκσφενδονίστηκε 150 μέτρα»

Εκσφενδονίστηκε 150 μέτρα μετά από σύγκρουση με Ι.Χ. στη Χαλκίδα

Σοκ προκαλεί το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή ζώνη της Λιανής Άμμου, στη Χαλκίδα, όπου ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο της τραγωδίας, μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε πως «δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, η σύγκρουση ήταν σφοδρή το παιδί εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά, η μηχανή του πήρε αμέσως φωτιά λες και έγινε έκρηξη».

Ο 33χρονος ήταν από την περιοχή της Χαλκίδας και εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Το περιστατικό έγινε στον δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης, στη Λιανή Άμμο, ύψος της κάβας κρασιών «Νεμέα».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ένα φορτηγό έκανε αναστροφή προς Χαλκίδα, μπροστά από τον 33χρονο κινούταν άλλο όχημα το οποίο δεν μπορούσε με τίποτα να αποφύγει με αποτέλεσμα η μηχανή να αρπάξει φωτιά.

Η μηχανή εκτοξεύτηκε στην απέναντι προστατευτική μπάρα, πήρε φωτιά και κατέληξε φλεγόμενη στο οδόστρωμα, διανύοντας αρκετά μέτρα πριν σταματήσει έξω από το κέντρο διασκέδασης «FIX».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr