ΔΕΔΑ στο evima.gr για το κυκλοφοριακό χάος στη Χαλκίδα: Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου
Ειδησεις ευβοια

ΔΕΔΑ στο evima.gr για το κυκλοφοριακό χάος στη Χαλκίδα: Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου

Μιλώντας στο evima.gr, εκπρόσωπος της ΔΕΔΑ θα ενημερώσει για τις προθέσεις και την εξέλιξη των έργων στην πόλη της Χαλκίδας και προσθέτει, στο περιθώριο της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στην Εύβοια, πως η εταιρεία δεν είναι εχθρός

“Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε απέναντι από τα καταστήματα τόσο τα εμπορικά όσο και της εστίασης και σκοπός μας είναι τα έργα να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και όχι νωρίτερα”, τονίζει μιλώντας στο evima.gr εκπρόσωπος της ΔΕΔΑ,  στο πλαίσιο της αναστάτωσης που έχει προκληθεί στους δρόμους της Χαλκίδας από τα έργα για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου αλλά και της διαμάχης που ακολούθησε, στο περιθώριο των γεγονότων, με τον Δήμο.

“Θα συμμετέχουμε στην συνάντηση των φορέων την ερχόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου προκειμένου να ενημερώσουμε με τη σειρά μας για τις προθέσεις και την εξέλιξη των έργων στην πόλη της Χαλκίδας” τονίζει υπογραμμίζοντας πως η εταιρεία κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και είχε κάνει εναντίον της ο Δήμος χαλκιδέων.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, στην συνάντηση της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου θα είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάριος Τσάκας.

Συνόψισε πως η ΔΕΔΑ είναι πάντα σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς διότι υπάρχουν και έμποροι οι οποίοι θέλουν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο καθώς έχουν ήδη υποβάλει τις αιτήσεις τους.

Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Χαλκίδας.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) να σταματήσει το έργο στην πόλη, αποδεικνύοντας ότι η ΔΕΔΑ τηρεί στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες, από τη νομοθεσία, προϋποθέσεις για την ασφαλή εκτέλεση του έργου.

Κατόπιν αυτής της δικαστικής απόφασης, η ΔΕΔΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι τα έργα φυσικού αερίου στη Χαλκίδα συνεχίζονται απρόσκοπτα και με ταχείς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr