Ειδησεις ευβοια

Θρήνος στην Εύβοια: Έφυγε από ζωή πολύτεκνος πατέρας

Θρήνος στην Εύβοια: Έφυγε από ζωή πολύτεκνος πατέρας

Θλίψη στη Χαλκίδα για τον θάνατο του Γιώργου Αναστασίου.

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η απώλεια του Γιώργου Αναστασίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Ο εκλιπών ήταν πολύτεκνος οικογενειάρχης και παππούς, ιδιαίτερα αγαπητός σε συγγενείς και φίλους, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί βαθιά συγκίνηση.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του, Νικολίτσα, στα παιδιά του Ιωάννη και Ελένη, Δημήτρη και Ανθή, Μαρία και Ελευθέριο, Ευαγγελία και Δημήτρη, καθώς και στα αδέλφια, τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς του, που τον αποχαιρέτησαν με οδύνη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να του πει το τελευταίο αντίο και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη του.

Η οικογένεια και οι οικείοι του θα τον θυμούνται για την καλοσύνη, την αγάπη και την αφοσίωσή του στην οικογένεια, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη ζωής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr