Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε γνωστός μουσικός του νησιού
Ειδησεις ευβοια

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε γνωστός μουσικός του νησιού

Συντρόφευσε με τις μελωδίες τους πολίτες της Εύβοιας σε άπειρα γλέντια και χαρακτηρίζεται από όσους τον γνώριζαν ως ευγενικός και καλός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και το καλαμπούρι.

Στο πένθος βυθίζεται η Εύβοια αλλά και ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας γενικότερα από την απώλεια του γνωστού μουσικού Χρήστου Φάλκου.

Ο βιρτουόζος στο βιολί, που συντρόφευσε με τις μελωδίες τους πολίτες του νησιού σε άπειρα γλέντια χαρακτηρίζεται από όσους τον γνώριζαν ως ευγενικός και καλός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και το καλαμπούρι.

Η απώλειά του αποτελεί δυσαναπλήρωτο κενό για τα παιδιά του Γιάννη, Μαργαρίτα, τα εγγόνια του, λοιπούς συγγενείς, φίλους αλλά και πολλούς μουσικούς του νησιού, με τους οποίους είχε συνεργαστεί.

Την είδηση του θανάτου του δημοσίευσε στο κοινό με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη από φωτογραφία τους ο. επίσης μουσικός, Χρήστος Μαρμαρινός.

“Καλό ταξίδι κ. Χρήστο, τώρα θα παίζεις στις γειτονιές των αγγέλων”, έγραψε μεταξύ άλλων

Η κηδεία του Χρήστου Φάλκου τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού.

H δημοσίευση

“Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Φάλκος, ένας από τους παλαιότερους μουσικούς της Εύβοιας. Με το βιολί του μας χάρισε αμέτρητα γλέντια και χαρές.

Ένας ευγενικός και καλός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και το καλαμπούρι. Ένας δάσκαλος της μουσικής και της ζωής. Καλό ταξίδι κ. Χρήστο, τώρα θα παίζεις στις γειτονιές των αγγέλων !!!”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr