Τι ισχύει με τα δημοτικά τέλη στην Εύβοια – Ο δήμος που έγινε παράδειγμα
Ειδησεις ευβοια

Τι ισχύει με τα δημοτικά τέλη στην Εύβοια – Ο δήμος που έγινε παράδειγμα

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη από συγκεκριμένο δήμο της Εύβοιας για το έτος 2024, παρά την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Αρκετοί είναι οι δημότες δήμων στην Εύβοια που φέρνουν σαν παράδειγμα τον δήμο Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας και περιμένουν και από τους δικούς τους δήμους ανάλογες αποφάσεις, και να μην αυξηθούν τα τέλη.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε να μην κάνει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το έτος 2024 παρόλο την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών.

«Ο “γείτονας” δήμος δεν ανεβάζει τα δημοτικά τέλη και ειδοποιεί τους οφειλέτες σε αντίθεση με εμάς!»

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος μας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να μην κάνει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το έτος 2024, παρόλη την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών. Ως δημοτική αρχή επιλέγουμε να πάμε στην λογική της δικαιοσύνης και να εισπράξουμε από αυτούς που οφείλουν και όχι οριζόντια από όλους τους δημότες! Δίνεται η δυνατότητα οι οφειλέτες να μπουν σε πάγια ρύθμιση έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr