Τραγωδία στη Χαλκίδα: Η νεκροψία θα φανερώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου
Ειδησεις ευβοια

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Η νεκροψία θα φανερώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου

Η νεκροψία - νεκροτομή θα φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του 46χρονου που πέθανε με συμπτώματα θερμοπληξίας στην Χαλκίδα.

Ανείπωτη τραγωδία στον Καράμπαμπα Χαλκίδας με θύμα έναν 46χρονο ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο παρουσιάζοντας συμπτώματα θερμοπληξίας. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Πέμπτη ο άτυχος Γ. Π. ανέφερε στη μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο. Άμεσα οι γονείς του επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε να του τοποθετήσουν κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr