Τριήμερο στην Εύβοια: Τρία πανέμορφα χωριά για την Πρωτομαγιά
Ειδησεις ευβοια

Τριήμερο στην Εύβοια: Τρία πανέμορφα χωριά για την Πρωτομαγιά

Τρία χωριά στην Εύβοια που ενδείκνυνται για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι εδώ και η Εύβοια αποτελεί ιδανικό προορισμό και για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις σας.

Εξάλλου, στο νησί είναι πολλά τα γραφικά χωριουδάκια που περιμένουν τους επισκέπτες για να τα εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά και τις ομορφιές τους.  Φυσική ομορφιά, καταρράκτες, πλατάνια συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό για όλες τις εποχές τους χρόνου και αποτελούν μία καλή λύση για τις ημέρες της Πρωτομαγιάς.

 

Τρία χωριά της Εύβοιας ξεχωρίζουν για την μοναδική ομορφιά και όσα προσφέρουν.

 

 

Στενή

Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Εύβοιας είναι η Στενή, που ξεχωρίζει για την φοβερή φυσική ομορφιά του. Ένα καταπράσινο τοπίο με πλατάνια περιμένει τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες και λάτρεις της πεζοπορίας. Στη Στενή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα… βαρεθείτε να εισπνέετε καθαρό οξυγόνο!

Πλατανιστός

Το χωριό αυτό βρίσκεται στις πλαγιές της Όχης, στη Νότια Εύβοια και αποτελεί ιδανικό προορισμό για εξερευνητές. Αξίζει βέβαια να επισκεφθείτε τον μαγικό καταρράκτη του Πλατανιστού που βρίσκεται πάνω στη διαδρομή που ενώνει την Κάρυστο με τα χωριά του Κάβο Ντόρο.

Στρόπωνες

Στους Στρόπωνες θα βρείτε φαράγγια, σπήλαια, φυσική βλάστηση και ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι. Το φαράγγι της Χιλιαδούς που διασχίζει ο ποταμός Στροπωνιάτης είναι από τα πιο σημαντικά σημεία του χωριού και φυσικά για όσους αγαπούν την πεζοπορία η φύση θα σας ανταμείψει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr