Τρόμος στην Εύβοια: Η «συμμορία των τριών» που μπουκάρει σε σπίτια- Πώς δρουν- Πού χτυπάνε
Ειδησεις ευβοια

Τρόμος στην Εύβοια: Η «συμμορία των τριών» που μπουκάρει σε σπίτια- Πώς δρουν- Πού χτυπάνε

Μάστιγα οι διαρρήξεις στην Εύβοια

Τις κλοπές σε κατοικίες στην Εύβοια να έχουν γίνει μάστιγα το τελευταίο χρονικό διάστημα νέο περιστατικό εισβολής διαρρηκτών απασχόλησε τις προηγούμενες ώρες το πάνω χωριό στον Αλμυροπόταμο.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρωινές ώρες, κάτοικοι τις περιοχής εντόπισαν ομάδα τριών ατόμων, Ρομά, αποτελούμενοι από δύο γυναίκες και έναν νεαρό, να περιφέρονται πεζή στην είσοδο του χωριού.

Δεδομένου του ότι ύποπτες κινήσεις στην περιοχή, κατά το προηγούμενο χρονικό συνδέθηκαν με εισβολές και προσπάθειες διάρρηξης σε κατοικίες που σημειώθηκαν, η παρουσία των τριών ατόμων θορύβησε τους πολίτες.

Πράγματι όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, οι δύο εκ των τριών, κατάφεραν να μπουν σε κατοικία την ώρα που η μια εκ των δύο γυναικών κρατούσε τσίλιες προσποιούμενη πως πουλά σφουγγάρια στον δρόμο.

Οι δύο διαρρήκτες περίμεναν να αποχωρήσει ο ιδιοκτήτης, μπήκαν στον χώρο και έκαναν το σπίτι άνω κάτω ανοίγοντας μπαούλα ντουλάπια, συρτάρια στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματα, τα οποία και ως φαίνεται αποτελούσαν τον μοναδικό τους στόχο αφού όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων από την κατοικία δεν έλειπε τίποτα.

Οι εισβολείς ειδικότερα «τράπηκαν σε άτακτη φυγή» όταν πήραν σήμερα ουσιαστικά από την τσιλιαδόρο πως πλησιάζει άνθρωπος στο σημείο, αφού αντιλαμβανόμενη την κίνηση, προσπάθησε να κάνει πως πουλά σφουγγάρια και εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς το σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα επέστρεψαν στην κατοικία, μέσα σε πέντε λεπτά από την αποχώρηση των διαρρηκτών.

Υπενθυμίζεται πως τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος άντρας το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στην Εύβοια, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, για να τον κλέψουν.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι στην παραλία Αλμυροποτάμου, όταν και πάλι τρεις Ρομά, ένας άντρας και δύο γυναίκες έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο σπίτι ηλικιωμένου άνδρα.

Το σπίτι είναι εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου, στο οποίο είναι τοποθετημένες κάμερες ασφαλείας.

Την ώρα δε, που οι δράστες προσπαθούν να ληστέψουν τον άντρα, ο γιος του έβλεπε ζωντανά την κλοπή από τις κάμερες ασφαλείας στο κινητό του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr