Βαγγέλης Κούκουζας: Επενδύουμε στην ανάδειξη των κρασιών της Στερεάς
Ειδησεις ευβοια

Βαγγέλης Κούκουζας: Επενδύουμε στην ανάδειξη των κρασιών της Στερεάς

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάαδας, Βαγγέλη Κούκουζα με του πς οινοπαραγωγούς

Οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας της Περιφέρειας με τους παραγωγούς οίνου στη Στερεά Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Βαγγέλη Κούκουζα.

Κατά τη συνάντησή του με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝΟΑΚΕ), αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που αφορούν στην παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων οινοπαραγωγής σε στοχευμένες διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, για την είσοδό τους σε νέες αγορές, τη διεύρυνση της φήμης τους, την προώθηση των εξαγωγών τους και την αύξηση των πωλήσεών τους.
«Επενδύουμε στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη των εκλεκτών κρασιών της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Ευχαριστώ τους οινοποιούς μας που αγκαλιάζουν τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις» τόνισε ο Βαγγέλης Κούκουζας.

Από πλευράς τους, τα μέλη της ΕΝΟΑΚΕ αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη, την Περιφέρεια ως ένα συνεργάτη που μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες, να βοηθήσει να δοθούν απαντήσεις, που αποτελεί πλέον μέρος της πορείας ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους.
Και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το μέχρι τώρα πλέγμα δράσεων και την –μετρήσιμη- αποτελεσματικότητά τους.

[ Στη φωτογραφία, ο Αντιπεριφερειάρχης με τα μέλη της ΕΝΟΑΚΕ, Απόστολο Μούντριχα (Κτήμα Αβαντίς), Νίκο Ζαχαρία (Κτήμα Μουσών) και Δημήτρη Λύκο (Lykos Winery). ]

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr