Βασίλης Καθαροσπόρης: Φήμες για οπισθοχώρηση ή έτοιμος συνδυασμός;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Βασίλης Καθαροσπόρης: Φήμες για οπισθοχώρηση ή έτοιμος συνδυασμός;

Το επόμενο διάστημα για τον Βασίλη Καθαροσπόρη αναμένεται να είναι... καυτό.

Έτοιμο έχει το ψηφοδέλτιο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης Καθαροσπόρης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο κ. Καθαροσπόρης δηλώνει «πανέτοιμος» για τις δημοτικές κάλπες, έχει ήδη δώσει τα χέρια με εκλεγμένους και πρώην υποψηφίους αλλά και νέα πρόσωπα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Το επόμενο διάστημα για τον Βασίλη Καθαροσπόρη αναμένεται να είναι… καυτό.

 

Από τη μια, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις γειτονιές του δήμου Χαλκιδέων αναδεικνύοντας τα προβλήματα της κάθε περιοχής και συνεχίζοντας το… σφυροκόπημα κατά της διοίκησης της Έλενας Βάκα και από την άλλη, οι μηχανές του συνδυασμού «Λύση Τώρα» δουλεύουν στο φουλ, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη εκδήλωση όπου θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος «Λύση Τώρα» Βασίλης Καθαροσπόρης, δηλώνει:

Τα λόγια του αέρα, οι φήμες και τα “φτιαχτά” παρασκήνια διαρκούν όσο και μια οφθαλμαπάτη. Οι οπισθοχωρήσεις δεν ήταν και δεν είναι του χαρακτήρα μας, δεν ταιριάζουν στη νοοτροπία μας. Συνεχίζουμε, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, με διαρκή διάλογο και επαφή με την κοινωνία. Χωρίς αστερίσκους. Κάθε κίνηση προς όφελος του τόπου μας, γιατί η πολιτική γίνεται από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους και την πόλη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr