Βόρεια Εύβοια: «Ψηλά» οι κρατήσεις για το τριήμερο της καθαρής Δευτέρας
Ειδησεις ευβοια

Βόρεια Εύβοια: «Ψηλά» οι κρατήσεις για το τριήμερο της καθαρής Δευτέρας

Κοσμοσυρροή αναμένεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη Βόρεια Εύβοια
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προσφέρεται για ολιγοήμερες αποδράσεις και η Εύβοια ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τις μίνι αυτές διακοπές.
Ήδη στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού οι κρατήσεις είναι σε αρκετά ψηλά επίπεδα, ενώ παρατηρείται αυξημένη ζήτηση δωματίων από επισκέπτες που επιλέγουν την περιοχή της βόρειας Εύβοιας για τις μίνι διακοπές της Καθαράς Δευτέρας.
Εξάλλου, όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, Θοδωρής Ρουμελιώτης: «Για το τριήμερο της Κ.Δευτέρας μπορούμε να πούμε ότι οι κρατήσεις και οι πληρότητες στα ξενοδοχεία μας κυμαίνονται σε αρκετά καλα επίπεδα,τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση δωματίων και ευελπιστουμε οτι θα έχουμε πολλούς επισκεπτες στην περιοχή μας για να κάνουν τις διακοπές τους και να περάσουν όμορφα».
Ο κ. Ρουμελιώτης τονίζει: «Επίσης αξίζει να αναφέρουμε και να ξέρει ο κόσμος οτι την Κυριακή των Αποκριών θα γίνει καρναβάλι στα Λουτρά Αιδηψού με πολύ μεγάλη συμμετοχή από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, σχολεία αλλά και ομάδες επισκεπτών. Αυτή η εκδήλωση μπορεί να δώσει μεγάλη δυναμική στην περιοχή και τις επιχειρήσεις σ συνδυασμό και με άλλες δράσεις που γίνονται.
Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα οτι την βόρεια Εύβοια αξίζει να την επισκεφτεί κάποιος όλες τις εποχές του χρόνου!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr