Ξέγνοιαστος στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον – Σε αυτή την παραλία κάνει μπάνιο και γυμναστική (Εικόνες)
Ειδησεις ευβοια

Ξέγνοιαστος στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον – Σε αυτή την παραλία κάνει μπάνιο και γυμναστική (Εικόνες)

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, επέλεξε την Εύβοια για τις καλοκαιρινές διακοπές του και τις τελευταίες ώρες εθεάθη και σε ταβέρνα στην Κάρυστο.

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συνεχίζει να απολαμβάνει στην Εύβοια ο Μπόρις Τζόνσον, με νέα καρέ να τον αποτυπώνουν να κάνει τα μπάνια του και την γυμναστική του σε παραλία μας.

Ο Βρετανός, απερχόμενος πρωθυπουργός, φαίνεται πως βρίσκεται με την οικογένειά του σε έναν απομονωμένο όρμο στο νησί.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνσον εθεάθη και σε ταβέρνα στην Κάρυστο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean», πάνω από την παραλία Ποταμός. Γενικότερα, οι διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και δριμείας κριτική στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζουν τον ίδιο.

«Η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του» είναι ο συνηθέστερος τίτλος των πρωτοσέλιδων των βρετανικών tabloid. Η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε πρώτη στην Αγγλία τις φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργικού ζεύγους αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr