Ξεκίνησε η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα- Συγκρατημένα χαμόγελα από τους εμπόρους
Ειδησεις ευβοια

Ξεκίνησε η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα- Συγκρατημένα χαμόγελα από τους εμπόρους

Τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας έρχονται από τους εμπόρους που συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στην Χαλκίδα, ευελπιστώντας πως ο κόσμος να στηρίξει το θεσμό βοηθώντας στο να κινηθεί η αγορά.

Σε κλίμα ενθουσιασμού για την Εύβοια, ξεκίνησε χθες η ετήσια μεγάλη εμποροπανήγυρη προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής, Πολιούχου της Χαλκίδας.

Με πλήθος πάγκων και κάθε λογής προϊόντα τα οποία και μπορεί να βρει κανείς επισκεπτόμενος το μεγάλο αυτό παζάρι, η εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην πόλη για να το επισκεφθεί κανείς, ακόμα και για μια απλή βόλτα.

Η εμποροπανήγυρή θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, με 380 περίπου θέσεις, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, οι καταναλωτές κατέκλυσαν το σημείο κάνοντας έναν πολύ καλό “σεφτέ” στους εμπόρους αλλά πέρα από τον πρώτο τζίρο στα εμπορεύματα, τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, ακόμη και η απλή παρουσία του κόσμου έστω και για μια αναγνωριστική επίσκεψη συνέβαλε στην διατήρηση ενός κλίματος ζωντάνιας, ενθουσιασμού και καλής διάθεσης στο Πάρκο Λαού.

Εξάλλου, η περιβόητη εμποροπανήγυρή της Αγίας Παρασκευής, επιστρέφει ως θεσμός, μετά από δύο χρόνια απουσίας της εξαιτίας της πανδημίας κορωνοιού, και ακόμα αυτή η παράμετρος  από μόνη της, αποτελεί σπουδαίο παράγοντας ώστε ο κόσμος να την υποδεχτεί ιδιαιτέρως θερμά.

Τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας έρχονται από τους εμπόρους που συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη, οι οποίοι και περιμένουν ο κόσμος να στηρίξει το θεσμό βοηθώντας στο να κινηθεί η αγορά.

Όπως αναφέρουν, μετέχουν στο θεσμό με ωραία, ποιοτικά και σε καλές τιμές προιόντα και καλούν τους καταναλωτές να επισκεφτούν την εμποροπανήγυρή.

Μάλιστα παρά την αναμενόμενη επιφυλακτικότητα τους για το εάν οι πωλήσεις που θα γίνουν θα είναι συνολικά ικανοποιητικές, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία σε οικονομικό επίπεδο, ευελπιστούν πως το πρόσημο θα είναι θετικό.

Υπενθυμίζεται πως με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την ασφάλεια πολιτών και επισκεπτών, έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες τροποποιήσεις ως προς την μετάβαση στο σημείο και την κίνηση στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα:

Η κεντρική είσοδος θα είναι από τη συμβολή των οδών Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου (Κωτσόβολος)

Οι διάδρομοι έχουν διπλασιαστεί σε πλάτος
Οι παράγκες διαθέτουν μεγαλύτερο ύψος

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης των δημόσιων χώρων υγιεινής.

Στις οδούς Κυμαίων και Ήρας δεν έχουν στηθεί παράγκες, για να μην υπάρχει όχληση στους κατοίκους. 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ